Small Cute Grey Red Outline Pointer
Your IP is :
USE . YOUR . OWN . CBOX


Maximum quality for Chrome
1366 x 768 screen resolution

Skin by Le Vans. xoxo
»MY BABY
Friday, February 10, 2012

ASSALAMUALAIKUM XD

tajok mmg xde kene mngena!hak2!!
guhahahah..im coming home...hee,mmg adat lha lha kan?PERTEMUAN dan PERPISAHAN mmg x bole nk dpsahkan,wlau mcm mne pon,huish . sdeyh toh,mmg lha sdeyh kan?tpu la klu aq kate aq x sdeyh klu kengkawan aq pinda kenn?now,i can stand with my own,life must go on kan?
heee,antara org2 yg pindah:


1.NORHAFIZA NORDIN
2.NUREFFAH RADHI
3.REDHA SHAHIRAH MALIKI
4.EIMAN HAIRI
5.FADHLI KAMDANI
6.MUIZZUDIN

^
.
.
.

x bes klu on9 korang x de~
opsi!lpe,senanye ad rmai lg,tp,x kan nk tlis satu2 kot?kan?yg ana egt je lha kan,adi,sadzaw,acap,aiman,exex ,tasya,nadia,who else eak?
hmm,sori,klu aq x mention kan nme korang..

okee,smbg crite-->
hah!mmg pade mse ari diorang pinda nhe,aq mmg x dpt than air mate taw x!!ye lha,mne x nye,aq da syg diorang,but,sblom diorang pegi,we made an agreement,kte akn btemu smula dan bkumpul di MAAHAD JOHOR a.k.a MJ,seriously,aq tros bsemangat nk blaja,utk ap?nk jmpe korang2 lha!!i miss u all darlingsss(gedik2)haha,

slame fiza pinda,aq kat klas toh,ade lha iman,fatma yg aq kamceng gile2 nk mam***,tp,satu lg ujian yg Allah bg kat aq,iman,fatma,pinda klas,so,tggl lha aq kat klas lame,oke,mmg diorang2 ad,tp,aq mne kamcing gahaha dgn diorang?kan?
so,we can spent time dkat ostel je lha nmpk nye,hmm!

#papejelaaqni

sblom tlambat(da tlambat da pon),i wanna say,WELCOME,FEBRUARY to 2012.

nk gtaw korang nhe(espacially fiza),aq stay kat rmah iman taw!!jgn jeles yer~hak2,

10-2-2012 to 12-2-2012
a week to go for IMAN RASHID birthday!!
yaw2!!

sori la yer,kali ni,x de pixcha..hee,
rase mcm malas pule nk upload,
last word from CIK JIEHA:

, 우정, 믿음이없이는 아름다운 없습니다
그들없이는 우리가 생활을 계속할 수 없을 것입니다, 내가 특히 모두들 사랑 해요! ♥ ♥ ♥ ♥

(nk tawu mkne nye?cari lha dkat google translate,ok?)

sekian dari saya,

게시된 -. -

words spilled @ 6:42 PM / leave goosebumps here